PEGI

Pegi nam se pridružila 25.11.2005. te postala članom naše mnogobrojne obitelji. Riječ je o hrvatskom čistokrvnom hladnokrvnjaku, plemenitoj vrsti koja se sigurno veseli radu s našim članovima i svim pustolovinama koje su ispred nje.

NICO, SANDER I PAHULJICA

Naša djeca i „zvrkovi“ Udruge. Razigrani šetlandski poniji koji raznolikošću svojih karaktera svakodnevno uveseljavaju ne samo posjetitelje, već i sve stanare Udruge. Kada su u pitanju smicalice, svojom „baby“ dosjetljivošću i snalažljivošću, Nico i Sander pravo su osvježenje za uobičajeni radni dan. No, tu nije kraj priče. Pahuljica, „mama“ našim bebama, svojim iskustvom i staloženošću često balansira nespretnost ovih dvaju veseljaka.

WELFFENWOGE

Hanoveranka bogatog iskustva u sportu. Pouzdanog je i mirnog karaktera. Voli djecu i rado surađuje u terapiji stoga nije neobično što ju korisnici i volonteri često od milja zovu Lowe.

SAGA

Naš Barbie konjić. Zanimljiva haflingerka pravednog karaktera. Kobilica koja voli red, rad i disciplinu. Iako najmanja, u štali vodi „glavnu riječ“ ukoliko ju netko od ostalih konja zadirkuje. Za rad u terapiji je pouzdana te rado surađuje.

MASSAI

Teenager No. 2 koji nas, također uveseljava. Zbog niskog i nabijenog stasa te njegove upornosti, često nosi titulu malog „Ramba“.  No, iako je mlad i razigran, u radu je izrazito pouzdan i voli terapiju.